Easy-Flex
Easy-Flex
Easy-Flex
Easy-Flex
Easy-Flex
Hogehilweg 19
1101 CB AMSTERDAM

Postbus 12409
1100 AK AMSTERDAM

Tel.: 020 - 754 83 00
Fax: 020 - 363 16 31
www.easy-flex.nl »
EasyFlex
Easy-Flex
Opdrachtgevers
Projecten die door Easy-Flex worden uitgevoerd zijn zowel intern bij de klant op locatie (Managed Insourcing) als bij Easy-Flex op locatie in Amsterdam (Managed Outsourcing).In het laatst genoemde geval kiest onze opdrachtgever ervoor om commerciële onderdelen (denk aan actief klantbeheer) buiten de organisatie te plaatsen. Easy-Flex richt hiervoor een exclusieve afdeling in.

Easy-Flex beschikt over een eigen werving & selectie afdeling die ervoor zorgt dat de juiste kandidaten voor alle projecten worden gevonden. CV’s worden intern beoordeeld en als de juiste match er is ontvangt de kandidaat een zelfperceptie test. Aan de hand van de uitkomst wordt besloten of de procedure verder wordt ingezet.

Eenmaal geselecteerd ontvangt de medewerker een uitgebreide training. Het gaat hierbij enerzijds om producttraining en anderzijds worden commerciële vaardigheden aangescherpt.

Bij Easy-Flex heeft iedere medewerker de mogelijkheid om verder te komen, beter te worden en aan zijn of haar CV te werken.

Opdrachtgevers zijn dus altijd verzekerd van de juiste bezetting op projecten. Het effect van lagere kosten en hogere opbrengsten is daardoor snel meetbaar. Easy-Flex hanteert in overleg met de opdrachtgever KPI’s en SLA’s. Hierdoor wordt met gelijke maatstaven gewerkt.

Tenslotte. Onze medewerkers hebben hart voor het vak en doen hun werk met veel enthousiasme, iedere dag weer. Daardoor zijn we succesvol en daar gaat het uiteindelijk om!

Wilt u nader geïnformeerd worden? Suzanne de Wit, 020-7548300 of mail suzannedewit@easy-flex.nl.
Easy-Flex
Easy-Flex
Easy-Flex